Nemzetközi foci

Nikolics megérti a szurkolók haragját

A magyar válogatott támadója sem érti a Legia sikertelenségének okát, de minél hamarabb változtatna rajta.

Kapcsolódó cikkek

Pénteken a Nikolics Nemanjával felálló varsói Legia hazai pályán csupán 2-2-et játszott az élvonal nyolcadik fordulójában. A mérkőzés alakulása alapján akár azt is lehetne mondani, hogy a fővárosiak örülhettek az egy pontnak, hiszen a Zaglebie Lubin a szünetben kétgólos előnyben volt. A magyar válogatott csatár ismét betalált, de a találkozó végén a szurkolók hangosan kifejezték a nemtetszésüket, hiszen kedvenc csapatuk immár öt forduló óta nyeretlen. A sport.plnevű lengyel portál interjút készített honfitársunkkal, melyben természetesen a sikertelenség volt a fő téma.

– Nem tudom, mi lehet a probléma. Jó hangulat van az öltözőben, magabiztosak vagyunk, és keményen edzünk, de nem jönnek az eredmények. A következő héten mindenképpen leülünk beszélgetni, és tisztázzuk, miért nem megy a csapatnak – kezdte Nikolics.

– Hogyan értékeli a Lubin elleni találkozót?
– Ha a teljesítményünket vesszük alapul, akkor nem volt jó mérkőzés. Nem lehetsz boldog, ha kétgólos hátrányban kell a szünetben bemenned az öltözőbe. Alacsony színvonalon játszottuk, nem volt meg a megfelelő sebesség, az ötlet, és a kellő intenzitás. Miután a Lubin a második gólját is megszerezte, visszaállt védekezni, így még nehezebb dolgunk volt. A szünetben rendeztük a sorainkat, de már csak döntetlenre tudtuk menteni a találkozót. Persze, az egy pont még mindig jobb, mint a nulla, de így is csalódottak vagyunk.

– Hallotta a közönség hangját?
– Nem is csoda, hogy kifejezték a nemtetszésüket, hiszen otthon a szurkolók egyértelműen győzelmet és sok gólt várnak. Teljesen megértem a haragjukat, de mi, játékosok is nagyon rosszul éreztük magunkat. Remélem, hogy a következő mérkőzéseken újra visszatalálunk a helyes útra, és ismét tapsolhat majd a publikum.

Olvasói sztorik