Nemzetközi foci

Adebayort csak a pénz érdekli?

A Tottenham vezetőedzője kijelentette, hogy amíg ő irányítja a sarkantyúsokat a togói biztosan nem lép pályára az első csapatban.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismeretes, Emanuel Adebayor nagyon közel állt ahhoz, hogy a nyári átigazolási időszak utolsó óráiban a West Ham játékosa legyen. A togói támadó azonban nem engedett a fizetési igényeiből, a kalapácsosok pedig nem adták meg az évi 5 millió eurót, és elálltak a transzfertől. Bár a 31 éves labdarúgó maradt a Tottenhamnél, de a londoniak vezetőedzője, Mauricio Pochettino kijelentette, hogy amíg ő irányítja a sarkantyúsokat, addig Adebayor biztosan nem fog pályára lépni a klub első csapatában. A Daily Mailúgy tudja, hogy az edzéseket sem látogathatja, hanem a tartalékcsapattal kell készülnie. A dél-amerikai tréner nem árult zsákbamacskát ugyanis, ő már a nyáron a togói játékos tudomására adta, hogy nem számít rá.
Adebayort úgy tűnik, semmi más nem érdekli csak a pénz, hiszen még a tartalékcsapatot is bevállalta, csak hogy megmaradjon a heti 100 ezer fontos fizetése. A színesbőrű csatár szerződéséből még egy év van hátra.

Olvasói sztorik