Nemzetközi foci

Van Gaal a következő menedzsernek vette Martialt

A United trénere biztos benne, hogy Ryan Giggs követi őt a kispadon, miközben a játékosok lázadnak a holland edzésmódszerei miatt.

Louis van Gaal elismerte, nevetséges volt az az összeg, amit Anthony Martialért kifizetett, de a játékos megvásárlásakor már a Manchester United következő menedzserére is gondolt. A holland szakvezető utalt arra is, hogy Ryan Giggs lesz az, aki profitálni fog abból, hogy a most 19 éves labdarúgó a klubhoz igazolt. Martialt egyébként 36 millió fontért vásárolta meg a United az AS Monaco gárdájától, ám ez az összeg egészen 58 millióig is felkúszhat – írja a manutdfanatics.hu

– Ez egy nevetséges összeg, de őrült világban élünk” – nyilatkozta Van Gaal a Lancashire County Cricket pályán. “A Unitednek már rutinszerűen 10 millióval többet kell kiadnia egy játékosért, de őt nem magamnak vettem. A Vörös Ördögök következő menedzserének vásároltam. Giggs is ott ült a menedzser mellett, aki hozzátette:

– Úgy érzem, bemutathatom a Manchester United következő menedzserét!

Eközben különös összhangban a The Times és a The Sun is arról ír, hogy kisebb lázongás volt a Manchester Unitednél az elmúlt hetekben. A játékosok aggodalmukat fejezték ki, mivel Van Gaal edzésmódszereit túl “merevnek” találták, így pedig nem tudták eléggé “kifejezni” magukat.

A The Times szerint az öltözőben folytatott megbeszéléseket követően a Vörös Ördögök idősebb játékosai néhány héttel ezelőtt felkeresték a holland menedzsert “aggodalmukat kifejezendő a kreativitás hiánya miatt”, és hogy érzékeltessék vele, “a rugalmatlan edzéstervek a teljesítményük rovására megy”.

Olvasói sztorik