Nemzetközi foci

25 milliós órában írt alá Dzsudzsák

Luxusórával a karján írta alá mesés török szerződését a Bursaspor hétfőn bemutatott szélsője.

Drága luxusórával a karján írta alá mesés török szerződését Dzsudzsák Balázs, a Bursaspor labdarúgócsapatának hétfőn bemutatott 28 esztendős szélsője – írja a blikk.hu.

A szerződése aláírásakor készült fotókon a szemfülesek kiszúrták, hogy egy Richard Mille RM011 FM karórát hordott, amelynek 25 millió forint az ára, és a tokja titániumból, a szíja kaucsukból készült.

A Dinamo Moszkvából érkezett magyar válogatott futballista fényűző életet él, két éve egy több tízmillió forintos nyaralót vett a Balaton partján.

Autóparkja is jelentős, korábban volt egy 71 milliós Lamborghini Aventadorja és egy 30 milliós Porsche Panamera GTS-e is. Mostanában egy 60 milliót érő Bentley Continental GT-vel és egy 20 milliós Porsche Cayenne-nel látni.

A Richard Mille óragyártó egyébként szponzorál sztársportolókat. A spanyol teniszező, Rafael Nadal a 2010-es wimbledoni tenisztornán több órasznobot is megbotránkoztatott azzal, hogy a viadal alatt végig az RM 027 típusú, 110 millió forintot érő luxuscikkben játszott, amelyet nem épp a sportoláshoz fejlesztettek ki.

Felipe Massa, a Williams istálló F1-es pilótája is a cég anyagi szeretetét élvezi, a nevével fémjelzett kollekció darabja 1,65 millió dollárt (462 millió forintot) kóstál.

Olvasói sztorik