Nemzetközi foci

Nagytakarítás a Liverpoolnál

Brendan Rodgers bejelentette, hogy három labdarúgóra nem tart igényt a következő idényben, akik még a nyáron távozhatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sky Sportsértesülései szerint, Brendan Rodgers, a Liverpool vezetőedzője bejelentette, hogy még nincs vége az átigazolási időszaknak. Azt nem tudni, hogy további érkezők lesznek-e, de három távozó egészen biztosan, akiktől mindenképpen meg akar szabadulni az angol klub. Az első név a listán Fabio Borini, aki eddig egyik szezonjában sem váltotta meg a világot, a legutóbbi idényében mindössze tizenkét bajnokin lépett pályára akkor is jobbára csereként. A 24 éves támadó iránt Olaszországból érdeklődnek, a legkitartóbb kérője a Fiorentina. A firenzeiek először kölcsönben opciós joggal vinnék az olasz játékost.

Hasonló a helyzet Mario Balotellivel is, aki legutóbbi húzásával teljesen elvágta magát Liverpoolban, ezért a távozása borítékolható. A 25 éves balhés csatár visszatérhet Itáliába, ahonnét a Sampdoria, és Lazio érdeklődik iránta. Az olasz válogatott játékos mindössze tíz bajnokin lépett pályára az előző idényben.

A harmadik név José Enrique, aki az utóbbi szezonban szintén nem váltotta meg a világot, bár őt sérülések is hátráltatták. A 29 éves játékos 2011-ben érkezett a Mersey-partiakhoz, de nyáron minden bizonnyal távozni fog, ugyanis a vezetőedző nem tart igényt a szolgálataira. A spanyol balhátvéd iránt hazájából, és a Angliából is érdeklődnek.

Olvasói sztorik