Nemzetközi foci

Milánóból igazol a Real Madrid

A királyiak hajlandóak 35-40 millió eurót is kifizetni az Inter középpályásáért cserébe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A mindig jól értesült La Gazzetta dello Sportinformációi szerint, a Real Madrid nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja az Inter középpályását, Mateo Kovacicot. A mindössze 21 éves játékos már alapembere volt a milánóiaknak az előző idényben, tehát nem is csoda, hogy több topklub figyelmét felhívta magára. A Liverpool is megpróbálta leigazolni, de a Nerazzurrinál visszautasították a vörösök ajánlatát. A királyiak 35 millió eurót kínálnának a horvát válogatott labdarúgóért, az Inter azonban különböző bónuszokat is belefoglalna a szerződésbe, így összesen 40 millió eurót is kaphatnak egyik legjobbjukért.
Mint ismeretes, az Inter már régóta meg akarja szerezni Ivan Perisicet, akiért közel 20 millió eurót kér a Wolsfburg, de a madridiaktól kapott átigazolási díjból könnyen megvásárolhatják. A Real Madrid csökkentheti is az összeget, ha Fabio Coentrao játékjogát is bevonja az üzletbe, akit szívesen látna Roberto Mancini vezetőedző.
Kovacic érkezésével szinte már borítékolható Asier Illarramendi távozása, akiért 20 millió eurót ajánlott a Liverpool, amit vélhetően a blancók el is fogadnak majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik