Nemzetközi foci

Ha Balotelli, akkor balhé

Az olasz támadót kirakták a vörösök keretéből, de könnyen lehet, hogy marad, mivel komoly pénzhez juthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mario Balotelli elképesztő adottságokkal rendelkezik, de mint tudjuk, a futballhoz alázat is kell, ami jócskán hiányzik belőle. Az olasz válogatott támadónak az elmúlt időszakban egyáltalán nem a pályán nyújtott teljesítménye, vagy a gyönyörű megmozdulásai maradtak meg az emberekben, hanem a balhéi, vagy esetleg az átigazolási pletykák. Nos, Balotelli úgy tűnik végleg kihúzta a gyufát a Liverpool vezetőségénél, és Brendan Rodgersnél is, így ki lett tiltva a vörösök keretéből.

A Daily Starértesülései szerint, a színesbőrű csatár az egyik edzésen a fiatalokkal került egy csapatba a tíz a tíz elleni játéknál. Balotelli a meccs vége előtt pár perccel a félpályáról óriási gólt ragasztott. Persze nem ez volt a gond, hanem mindezt a saját csapata kapujába tette. A 25. születésnapját a napokban ünneplő támadó megkapta a labdát, majd megfordult, és Brad Jones kapuját vette célba. A bombaöngól után az olasz válogatott csatár leült a földre, és még ki is röhögte csapatát. A Liverpool vezetőinél pedig ez volt az utolsó csepp a pohárba…
Balotelli iránt több klub is érdeklődik, a Mersey-partiak pedig elkeseredve próbálják értékesíteni, hogy egy kis pénzt is lássanak a mindenképpen veszteséges üzletből. A La Gazzetta dello Sportnál viszont úgy tudják, hogy Super Mario ennek ellenére is maradhat a vörösöknél, ugyanis komoly összeg ütheti a markát. A rózsaszín olasz lap értesülései szerint, Balotelli ügynöke, Mino Raiola különböző bónuszokat foglalt bele abba a szerződésbe, amit az olasz támadó érkezésekor írt alá. Az egyik ilyen bónusz értelmében pedig, ha szeptember elseje után is Liverpool-játékos marad, akkor millió eurós összeget tehet zsebre. Pénz vagy futball, Balotellinek kell döntenie.

Olvasói sztorik