Nemzetközi foci

Nem csak a City vadászik a belgára

A Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is bejelentkezett Kevin De Bruyne-ért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Már korábban beszámoltunk róla, hogy az angol Manchester City 45 millió fontot, azaz 64 millió eurót ajánlott a Wolfsburgnak Kevin De Bruyne játékjogáért. A hírek szerint a németek 50 millió font alatt nem engednék el sztárjukat, aki a legutóbbi szezonban 51 tétmérkőzésen 16 gólt és 28 gólpasszt jegyzett, a szerződése pedig 2019-ben jár le.

A német csapat vezetőedzője, Dieter Hecking egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy sokra tartja a Manchester Cityt, de az ő szemében a Real Madrid, a Barcelona és a Bayern München más szintet képvisel. A szakember most kiegészítette nyilatkozatát, és elárulta, hogy a szóban forgó klubok is bejelentkeztek a 24 éves támadó középpályásért. A tréner továbbá hozzátette, csak akkor engedik el a belga sztárt, ha nagyon sok pénzt kapnak érte.

– Minden tiszteletem a Manchester Cityé, de a Real Madrid, a Barca és a Bayern München is ajánlatot tett De Bruyne-ért. Úgy számolok, hogy Kevin marad nálunk, de természetesen a távozását sem zárom ki. Meghallgatjuk az ajánlatokat, de csak akkor engedjük el, ha rengeteg pénzt kínálnak érte – nyilatkozta Hecking.

Korábban egyébként olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a City-nél péntekig le akarják zárni a De Bruyne-üzletet.

Olvasói sztorik