Nemzetközi foci

Mourinho száműzte a kispadról a csinos doktornőt

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Swansea elleni hétvégi döntetlen után José Mourinho élesen kritizálta, Eva Carneirót, a Chelsea népszerű csapatorvosát. A The Telegraph és a Daily Mail később arról számolt be, hogy portugál menedzser száműzte a kispadról a csinos hölgyet, a meccseken így már nem Carneiro gyógyítja majd a csapat játékosait, de a doktornő a klub orvosi stábjában azért még maradhat.

Mourinhónak nem tetszett, hogy az orvosi stáb tagjai Eden Hazard ápolására siettek, amikor a Chelsea már így is 10 emberrel játszott a Chelsea ellen. Mint ismert, a szabály szerint a pályán ápolt mezőnyjátékosnak le kell jönnie a pályáról, majd játékvezetői engedéllyel mehet csak vissza. Ebben az időben pedig mindössze nyolc mezőnyjátékossal szerepelt a Chelsea. A szakember már a pálya szélén is toporzékolt, mikor meglátta, hogy az orvosi stáb a pályára szalad, majd a meccs utáni interjújában nyilvánosan is kritizálta őket. Mourinho szerint Hazardnak nem volt komoly baja, csupán pihenni akart egy kicsit a földön a meccs hajrájában.

– Nem vagyok boldog az orvosi stábom miatt. Ha szertáros, ha titkárnő vagy éppen az orvos vagy a kispadon, értened kell a játékot. Az orvosi stábom nagyon naiv volt, és nyolc emberrel hagyott engem a szabadrúgás utáni kontránál – mondta Mourinho a meccs után.

Eva Carneiro ezek után a háttérben kap szerepet, továbbra is a csapat orvosa marad, de nem vehet részt majd az edzéseken, meccseken és a csapat szállására sem teheti be a lábát. A dolgok jelen állása szerint, a hétvégi, Manchester City elleni meccsen sem vehet majd részt.

Olvasói sztorik