Nemzetközi foci

Neymar miatt tolódik a Pedro-üzlet

A brazil zseni fertőző betegsége keresztülhúzza a Manchester United számításait.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban minden jel arra utalt, hogy a Barcelona játékosa, Pedro a Manchester Unitedhez szerződik, a Vörös Ördögök a PSG-hez távozó Angél Di María pótlására igazolnák le a spanyol támadót. A két klub állítólag a múlt héten már mindenben megegyezett egymással, de most úgy tűnik, a katalánok játékosa egyelőre még nem lesz az angolok futballistája.

A hétvége során ugyanis Neymarnál fertőző betegséget, mumpszot diagnosztizáltak, a brazil zseni így a következő két hétben biztosan nem léphet pályára. A Barcelona vasárnap kiadott közleményében erősítette meg, hogy Neymar annak ellenére megfertőződött, hogy megkapta a kór elleni védőoltást, így mindenképp kihagyja az Európai és a Spanyol Szuperkupát is – írja sport365.

A brazil támadó betegsége azért fájhat a manchesterieknek, mert így a katalán klub minden bizonnyal csak az utolsó pillanatokban vagy egyáltalán nem engedi el az Pedrót.

Neymar játéka azért is hiányozhat nagyon a katalánoknak, mert kimondatlanul is a hat trófea megszerzése lett kitűzve erre az idényre, ebből kettőben nem segíthet. Európában a Sevilla lesz Lionel Messiék ellenfele kedden, Tbilisziben, míg a Spanyol Szuperkupáért az Athletic Bilbaóval kell megküzdeniük.

Olvasói sztorik