Nemzetközi foci

Rómában köthet ki Balotelli

Az AS Romának nem kellett, viszont a városi rivális Lazio igényt tartana a támadó szolgálataira.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint az ismeretes, Mario Balotellinek nem sikerült túl jól az előző idény, hiszen jobbára csak mellékszereplő volt a Liverpoolban. A helyzete valószínűleg a következő idényben sem fog változni, hiszen a vörösöknek sikerült leigazolni Christian Bentekét. Brendan Rodgers vezetőedző sem számol a balhés támadóval, ezért a Mersey-partiak több olasz klubnak is felajánlották megvételre a játékjogát. Több kisebb itáliai csapat, mint a Sampdoria, vagy éppen a Bologna is érdeklődést mutatott Balotelli iránt, de a 10 millió fontos átigazolási díj elriasztotta őket.
A Calciomercato információi szerint, a labdarúgó menedzsere, Mino Raiola is a legmegfelelőbb helyet próbálja megtalálni védencének, ezért utazott Rómába. A játékosügynök az AS Roma általános igazgatójával találkozott, de Walter Sabatini elmondta, hogy nincs szükségük az olasz válogatott csatárra. Valószínűleg az is közrejátszott az elutasításban, hogy a hírek szerint Edin Dzeko megegyezett a Giallorossival. Raiola azonban nem adta fel, és az örök város égszínkék felében már sikerrel járt, a Lazionál ugyanis igényt tartanak Balotellire.
A 25. születésnapját hamarosan betöltő támadó jól járhat a sasokkal, akik ha sikerrel veszik a selejtezősorozatot ott lehetnek a Bajnokok Ligája főtábláján a következő idényben.

Olvasói sztorik