Nemzetközi foci

Szélsőhátvéd kerestetik Rómában

Az AS Roma egy balhátvédet mindenképpen igazolna, két kiszemeltje is van a farkasoknak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Calciomercato információi szerint, az AS Roma egy balhátvédet mindenképpen igazolna még a nyáron. Igaz, ami igaz ez a farkasoknál komoly hiányposzt, hiszen egyedül a szebb napokat is látott Ashley Cole áll Rudi Garcia rendelkezésére. Az előző idényben José Holebasz volt az elsőszámú balhátvéd, de ő a nyáron a Premier League újoncához, a Watfordhoz szerződött. A fővárosiak két játékost is kinéztek, az elsőszámú kiszemelt pedig a PSG labdarúgója, Lucas Digne. A 22 éves védő csak peremember volt az előző két idényben a párizsiaknál, ezért megfelelő ajánlat esetén elengednék a tehetséges játékost. A francia játékos jól ismeri Rudi Garcia vezetőedzőt, hiszen korábban a Lille együttesénél dolgoztak együtt.
A másik kiszemelt az Olimpiakosz balhátvédje, Arthur Masuaku. A szintén francia nemzetiségű villámgyors játékosért a hírek szerint a görög rekordbajnok 9-10 millió eurót kér, amit vélhetőleg az AS Roma meg is fog tudni adni.
A farkasok azonban a csapat másik szélét is megerősítenék, hiszen ott sem állnak túl fényesen. Maicon sérülése miatt a jobbhátvédet Alessandro Florenzi játszotta, aki elméletileg támadóposzton szerepel. A Giallorossinál a Torino játékosát, Bruno Perest akarják az örök városba csábítani. A brazil védő alapembere volt a bikáknak az előző kiírásban, hiszen 34 bajnokin lépett pályára, és háromszor volt eredményes.

Olvasói sztorik