Nemzetközi foci

A Barcából erősítene az Arsenal

Az ágyúsok Sergio Busquets leigazolásán munkálkodnak. A kilenc év után távozó Abou Diaby pedig a Marseille együttesében folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol Mirror értesülései szerint, az Arsenal stabilizálni akarja a középpályáját, ezért egy klasszis, labdaszerző játékost igazolna. Arsene Wengernek már meg is van az elsőszámú kiszemeltje, aki nem más, mint a Barcelona játékosa Sergio Busquets. A 27 éves spanyol válogatott már hosszú évek óta alapembere a katalán csapatnak, ezért nem lesz könnyű elcsábítani. Bár mint az ismeretes, Wengernek 200 millió font áll rendelkezésére, hogy igazoljon, tehát tudna annyit ajánlani, amennyiért a gránátvörös-kékek elengednék a sokoldalú középpályást. Persze korántsem biztos, hogy a Barcelona sajátnevelésű játékosa Londonba akar költözni.
A mértékadó transfermarkt.de adatai szerint, Sergio Busquets jelenlegi piaci értéke, 45 millió euór körül mozog.

További hír az ágyúsok háza tájáról, hogy Abou Diaby a Marseille együttesében folytatja a pályafutását. A 29 éves sérülékeny francia középpályás nem hosszabbított szerződést az Arsenallal, tehát egyetlen eurójába sem került a kikötővárosiaknak.

Olvasói sztorik