Nemzetközi foci

Hivatalos: Vidal aláírt a Bayern Münchennél

A chilei középpályás 2019-ig kötelezte el magát a német rekordbajnoknál, ahol a 23-as mezszám lett az övé. [b]Frissítve![/b]

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bayern München hivatalosan is bemutatta Arturo Vidalt. A friss Copa América-győztes chilei középpályás a Juventust hagyta ott a bajorok kedvéért. A 28 éves játékos 2019-ig kötelezte el magát új klubjánál, ahol szintén a 23-as mezszámot fogja viselni. Vidal elmondta: azért igazolt a német rekordbajnokhoz, mert ott látta a legnagyobb esélyt arra, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen.

Korábban írtuk:

A mindig jól értesült Bild információi szerint, nem csak a Bayern München járhat jól Arturo Vidallal, hanem fordítva is. Mint ismeretes, a bajorok mindenben megegyeztek a Juventussal, és 37 millió eurót utaltak át torinóiak számlájára. A chilei középpályás hétfőn este érkezett meg Münchenbe. A német lap úgy tudja, hogy a 28 éves játékos kedden 2019-ig írja alá szerződését az új klubjánál, ahol évi 10 millió eurót tehet zsebre, ami lényegesen több mint, amit a Juventusnál keresett. A Bayern szurkolói szombaton a Wolfsburg elleni Német Szuperkupán láthatják először játszani a dél-amerikai klasszist.

Olvasói sztorik