Nemzetközi foci

Argentin válogatottat igazolt az MU

A vörös ördögök hivatalosan is bejelentették, hogy szerződtették Sergio Romerot, aki hároméves kontraktust írt alá az Old Traffordon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Sergio Romerot. Az argentin válogatott elsőszámú hálóőre egyetlen eurójába sem került a vörös ördögöknek, hiszen lejárt a szerződése a Sampdoriánál, amit nem hosszabbított meg. A 28 éves portásnak nem sikerült túl jól az előző szezonja, mivel mindössze tíz bajnokin őrizhette a genovaiak kapuját. Ennek ellenére Romerot fél Európa vitte volna, de úgy tűnik, a Louis van Gaal együttese tette a legvonzóbb ajánlatot. Az argentin kapus 2007, és 2009 között már dolgozott együtt a holland trénerrel, akkor még a AZ Alkmaar csapatánál.
Sergio Romero hároméves kontraktust írt alá, de jelen pillanatban csak másodikszámú hálóőrnek számít Manchesterben David De Gea mögött, de nem kizárt, hogy a spanyol a Real Madridba távozik. Louis van Gaal úgy nyilatkozott, hogy örül korábbi kapusa érkezésének, mivel minden eshetőségre fel kell készülniük. Ezzel a mondattal pedig minden bizonnyal De Gea eligazolására utalt.

Olvasói sztorik