Nemzetközi foci

200 millió fontot költhet Wenger

Az Arsenal klubigazgatója elmondta: a francia tréner Ronaldon, és Messin kívül bárkit megkaphat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenal klubigazgatója, Lord Harris érdekes dolgokat nyilatkozott a Daily Mailnevű brit lapnak. A 72 éves szakember elmondta, hogy jelenleg 200 millió font pihen az ágyúsok számláján, amit Arsene Wenger felhasználhat igazolásokra. A londoniak első embere szerint, a francia tréner Lionel Messin, és Cristiano Ronaldon kívül bárkit megkaphat, akit akar. Persze mint tudjuk, Wenger nem az a költekezős típus.
– Korábban nem voltunk abban a helyzetben, hogy világklasszis játékosokat igazoljunk, de ez megváltozott. Jelenleg 200 millió font van a bankban, amit Arsene Wenger bármikor felhasználhat új labdarúgók szerződtetésére. Gyakorlatilag azon a fél tucat játékoson kívül, akik mozdíthatatlanok bárkit megkaphat, akit csak szeretne. Ha brit átigazolási rekordot szeretne dönteni egy igazolással, mi támogatjuk benne. Nem akarunk mindenáron költeni, hiszen erős keretünk van, de ha olyan klasszisokat tudnánk szerződtetni, mint Mesut Özil, vagy Alexis Sánchez, akkor megtesszük. Arsene Wenger egy támadót még a klubhoz csábítana, de nevet nem akarok elárulni – mondta Lord Harris.
Az angol lapokúgy tudják, hogy az a klasszis támadó, akit a francia tréner az Arsenalban szeretne látni, nem más, mint Karim Benzema. A hír hallatán a Real Madridnál természetesen cáfolták, hogy a gall csatár Londonba költözne, bár mint megtudtuk, Wenger kínálhat annyi pénzt, ami miatt Florentino Pérez meggondolja magát. Legutóbb olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Fernando Llorente érkezhet az ágyúsokhoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik