Nemzetközi foci

Üzenet Messinek: Gabon nem állatkert!

A gaboniak teljesen kiakadtak az argentin játékos rongyos öltözékére, és igénytelen kinézetére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Spanyol sajtóértesülések szerint, a Barcelona csillaga, Lionel Messi nagyon kellemetlen helyzetbe került. Az argentin szupersztár a hét elején Afrikába, pontosabban Gabonba utazott, ahol a 2017-es Afrikai Nemzetek Kupájára épülő stadion alapkőletételében segédkezett. Természetesen Messi ezért nem kis pénzt kapott, úgy tudni, hogy 3,5 millió eurót tehetett zsebre.

A baj azonban akkor kezdődött, amikor a 28 éves játékos megérkezett, akit Ali Bongo gaboni elnök fogadott. Az ország politikai ellenzéke komoly kritikát fogalmazott meg Messivel, és az öltözékével szemben.

– Amikor a modern labdarúgás legjobb játékosa megjött Gabonba, úgy nézett ki, mintha valami állatkertbe érkezett volna, piszkosan, igénytelenül. Nem volt megborotválkozva, az elnökünk jelenlétében a két kezét zsebre tette, már csak a földimogyoró hiányzott a kezéből, hogy odadobja az embereknek. Messi egy multi-milliárdos, ezért nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen volumenű eseményre rongyos rövid farmernadrágban érkezzen. Gabon nem egy állatkert! Jogunk van felemelni a hangunkat, ha valaki a tisztelet teljes hiánya nélkül érkezik az országunkba – mondták a felháborodott gaboniak.

Olvasói sztorik