Nemzetközi foci

Távozhat Cristiano Ronaldo?

Iker Casillas ügynöke, Santos Márquez szerint, valami nagyon nincs rendben a Real Madridnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Real Madridtól a Portóba távozó Iker Casillas ügyeit intéző Santos Márquez elmondta, hogy Cristiano Ronaldo is hamarosan távozni fog a királyiaktól. A játékosügynök szerint az, hogy Peter Lim, a Valencia szingapúri tulajdonosa megszerezte a portugál szupersztár marketingjogait előrevetíti Ronaldo távozását – írja a goal.com.
– Egy nap Florentino Péreznek meg kell majd magyaráznia, hogy Cristiano miért dolgozik egy másik cégnek. Ez alapján számomra világossá vált, hogy a portugál távozni készül a csapattól – mondta Santos Márquez.
A játékosügynök természetesen védence távozását sem hagyhatta szó nélkül.
– Iker soha nem akarta elhagyni a Real Madridot. Az sem zavarta, hogy pályafutása utolsó éveiben nem ő lett volna az elsőszámú kapus, ha a királyiaknál vonulhat vissza. Otthonának tekintette Madridot, és 25 évig mindent megtett a csapatért. Rafael Benítez érkezésével felrepült David De Gea neve is a blancóknál, valamint a szurkolóktól is rendre azt lehetett hallani, hogy Keylor Navas milyen kiváló kapus. Ez azt jelenti, hogy nem bántak tisztelettel Ikerrel, de ezért nem Benítezt kell hibáztatni. Pérez az elmúlt években folyamatosan csak prédikált, de olyan játékosokkal is tiszteletlenül bánt mint, Hierro, vagy Raúl. Valami nincs rendben a Real Madridnál – zárta Márquez.

Olvasói sztorik