Nemzetközi foci

Kicserélődik az Inter baloldala

Roberto Mancini komolyan megerősítené a milánóiak keretét a következő idényre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Calciomercatoinformációi szerint, Roberto Mancini teljesen kicserélné a csapat baloldalát. A védelembe az elsőszámú kiszemelt Filipe Luis. A brazil játékos 2014 nyarán 20 millió euró fejében érkezett az Atlético Madridtól a Chelsea együttesébe. A 29 éves hátvéd nem váltotta meg a világot a londoni kékeknél, hiszen mindössze 15 bajnokin lépett pályára, és csak kilencen nevezte a kezdőcsapatba Jose Mourinho. A hírek szerint a portugál tréner továbbra sem számítana rá, ezért megfelelő ajánlat fejében távozhat.
Persze nem csak az Inter csapna le rá, hanem a Juventus, és a Roma mellett korábbi klubja az Atlético Madrid is szeretné visszacsábítani.
A középpálya baloldalára még mindig a Wolfsburg játékosa, Ivan Perisic a célpont, de már B-terve is van a milánóiaknak, aki nem más, mint Perotti. A Genoa 15 millió euró alatt nem szívesen válna meg egyik legjobbjától, tehát nem lesz könnyű dolga az Internek. A kék-feketék a támadószekciót is megerősítenék, és továbbra sem mondtak le Stevan Jovetic megszerzéséről.

Olvasói sztorik