Nemzetközi foci

Pörögnek az események az Internél

A milánóiak pénteken bejelentették Kondogbia és Biabiany érkezését, de a kínai turné előtt még Stevan Joveticet is megszereznék.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz Internél nem akarják, hogy még egy ilyen siralmas szezont produkáljon a nagy múltú klub, ezért alaposan megerősítik a keretet. A milánóiak többek között leigazolták Mirandát az Atléticotól, és Montoyát a Barcelonától. A napokban azonban igencsak felgyorsultak az események a kék-feketék körül, hiszen pénteken a klubnál bejelentették a Monaco legírétesebb játékosának, Geoffrey Kondogbiának a megszerzését, sőt a Parma szélsőjét Jonathan Biabiany-t is sikerült magukhoz édesgetni, aki négyéves szerződést írt alá. Azért ez a nagy sietség, mert Roberto Mancini szeretné, ha a kínai túrájuk előtt összeállna a keret nagy része.
A mindig jól értesült La Gazzetta dello Sportértesülései szerint, az ázsiai kaland előtt még egy nagy nevet bejelentenek az Internél, aki nem más, mint a Manchester City támadója, Stevan Jovetic. A montenegrói már régóta a milánóiak célkeresztjében van. Az angolok 20 millió eurót kérnének, míg az Inter egy évre kölcsönvenné opciós joggal, majd a szezon végén 15 millió eurót fizetne a gyárvárosiaknak.

Olvasói sztorik