Nemzetközi foci

Katarban tárgyalnak CR7 eladásáról?

Florentino Pérez a Real Madrid első embere a PSG elnökével tárgyal Dohában, a portugál szupersztár átigazolásáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A France Football információi szerint, Florentino Pérez teljes átalakítást tervez a Real Madridnál, mivel az előző idényben nem jöttek az eredmények. A szurkolók által marasztalt vezetőedző, Carlo Ancelotti távozásához már a bajnokság végeztével sem férhetett kétség. Az olasz tréner helyettese Rafael Benítez lett. A királyiak egyik emblematikus játékosává avanzsálódott Sergio Ramos az elmúlt héten jelentette betávozását, ami szintén érzékenyen érintette a fanatikusokat, ráadásul Iker Casillas távozása is egyre inkább terítéken van.

A francia lap úgy tudja „Sok minden történik Katarban”. A hírek szerint, Florentíno Pérez, a Real Madrid első embere azért utazott Dohába, hogy tárgyaljon a PSG elnökével, aki Cristiano Rondaldot akarja megszerezni. A portugál szélső lehetett volna a csapatkapitányi karszalag legfőbb várományosa, de nem kizárt, hogy a nyáron Párizsba teheti át a székhelyét. Mint tudjuk, a francia klub tulajdonosai eddig is igen bőkezűek voltak, ami az átigazolások illeti.
A háromszoros aranylabdás portugál klasszist 2018-ig köti szerződése a Real Madridhoz, piaci értékét a transfermarkt.de 120 millió euróra becsüli.
A France Football értesülései szerint, azonban nem csak Cristiano Ronaldo sorsa dőlhet el az Egyesült Arab Emírátusokban a közeljövőben, hanem Zlatan Ibrahimovicé is, akinek az ügynöke, Mino Raiola szintén Katarba tartózkodik.

Olvasói sztorik