Nemzetközi foci

“Ha van esze nem az MU-t választja”

Raymond Domenech szerint Hugo Lloris sokkal jobban jár, ha nem a vörös ördögökhöz ír alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mail értesülései szerint, ha David De Gea a Real Madridba távozik, akkor a Manchester Unitednél Hugo Llorissal pótolnák a spanyolt. A francia hálóőr alapembere volt a Tottenhamnek az elmúlt szezonban, és rendre jó teljesítménnyel rukkolt elő, ezért nem is meglepetés az érdeklődés. A francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Raymond Domenech azonban nyíltan elmondta véleményét arról, hogy honfitársa mennyire nem tenné jól, ha a vörös ördögöket választaná. A gall tréner szerint ugyanis, akár az Arsenal, akár a Chelsea, sőt a Manchester City is sokkal jobb döntés lenne.
– Nem akarom megmondani, mit csináljon, de a helyében a Chelsea-t, az Arsenalt vagy a Manchster Cityt választanám, ezekkel a csapatokkal az európai porondon is rendszeresen szerepelhet. A Tottenham nagy csapat, de közel sem a legnagyobb, a Manchester United pedig nálam ugyanez a kategória. Nem látom, mi az, amiben a két klub különbözne egymástól, tehát nem lenne előrelépés a számára. Ha van egy kis esze, inkább angol, francia, német vagy olasz bajnokság élcsapatához szerződik – mondta a Daily Mailnek Domenech.

Ez érdekes kijelentés, hiszen a vörös ördögöknél De Gea távozása miatt rögtön elsőszámú kapus lenne, de ez valószínűleg a többi topcsapatnál nem lenne így, hiszen a Chelseanél a belga Courtois az elsőszámú hálóőr, míg a Citynél Hart tölti be ezt a pozíciót. Az Arsenalnál Petr Cech érkezésével pedig komoly harc veheti kezdetét a kezdőcsapatba kerülésért, így oda aligha kellene még egy kapus.

Olvasói sztorik