Nemzetközi foci

Drogba három legkeményebb ellenfele

A Chelsea klasszis támadója megnevezte azt a három védőt, aki ellen a legnagyobb csatákat vívta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.comnevű oldal arról cikkez, hogy a BT Sport egy interjút készített Didier Drogbával, aki megnevezte a három legkeményebb védőt, aki ellen valaha a pályára lépett. A 37 éves támadó elmondta, hogy nagyon sokat kellett változatni a játékstílusán, amikor 2004-ben a Chelsea együtteséhez érkezett, ugyanis Lampard, és Robben játékához kellett alkalmazkodnia.
Az elefántcsontparti játékos három legkeményebb ellenfele, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, és Carles Puyol volt. Mivel angol csapatról van szó, ezért a vörös ördögök ellen többször is sikerült betalálnia, de a Bajnokok Ligájában a Barcelona kapuját is háromszor bevette.
– A legjobb védő, aki ellen valaha pályára léptem az Vidic volt, de védőtársáról, Rio Ferdinandról sem szabad megfeledkezni. Sok nagy csatát vívtunk, és mivel ilyen ellenfeleim voltak, ezért mindig különösen boldoggá tett, ha gólt lőttem a Manchester Unitednek. Anglián kívül Carles Puyolt kell megemlíteni, aki egy nagyon kemény, jó védő, de ennek ellenére egy igazi úriember – mondta Drogba.

Olvasói sztorik