Nemzetközi foci

160 millió euró Thomas Müllerért?

A Manchester Unitednek összesen ennyibe kerülne leigazolni a Bayern München sajátnevelésű játékosát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német Bild nevű lap egyik jól értesült riportere, Christian Falk számolt be először arról, hogy a Manchester United megtette hivatalos ajánlatát a Bayern Münchennek Thomas Müllerért. Úgy tudni, hogy a 25 éves német válogatott játékos szerződtetése nem kevesebb, mint 160 millió eurójába kerülne a vörös ördögöknek. Ez az ár tartalmazza a játékos vételárát, a bónuszokat, és öt évre a fizetését.
Müller a bajorok sajátnevelésű játékosa, aki a 2009/2010-es idénytől kirobbanthatatlan a német rekordbajnok kezdőcsapatából. A legutóbbi idényben 32 bajnokin lépett pályára, amiken 13 találatot jegyzett.
A német játékos a közelmúltban elismerte, hogy egy komolyabb csapat érdeklődik iránta, ám konkrétumot nem árul el.
– Amikor egy klubnál felvetődik a neved, automatikusan foglalkozol vele, egy topcsapat érdeklődése pedig nagyon megtisztelő. Ez egyfajta bizonyítéka annak, hogy jól végzed a dolgod. Boldog vagyok a Bayernben, és 2019-ig érvényes szerződésem van – mondta Müller.
Ha azonban mégis Angliában kötne ki a 25 éves játékos, abban az esetben ismét együtt dolgozhatna Louis van Gaallal, aki korábban a Bayern München vezetőedzője is volt, és Müller karrierjét egyengette. A holland irányítása alatt vált alapemberré a bajoroknál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik