Nemzetközi foci

Házat, strandot, és helikoptert akar

Az AS Roma támadója nem elégszik meg a katari Al Jazira által ajánlott évi 5 millió eurós fizetéssel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz Calciomercato információi szerint, az utolsó pillanatokban meghiúsulhat Gervinho átigazolása. Az elefántcsontparti támadó iránt a katari Al Jazira élénken érdeklődik, sőt már a hivatalos ajánlatát is megtette. A tehetős arab klub 13 millió eurót kínált az AS Roma vezetőinek az afrikai játékjogáért, amit a Giallorossinál el is fogadtak. Úgy tudni, hogy a farkasok nem számolnak hosszútávon a villámléptű csatárral, akit a megfelelő összegért értékesítenének. A katariaknak már csak Gervinhoval kellene dűlőre jutniuk, ami nem lesz egyszerű. Első körben az Al Jazira illetékesei évi 5 millió eurós fizetést kínáltak a friss Afrika Kupa-győztesnek, akinek azonban még ezen felül is vannak igényei.
Az olasz oldal úgy tudja, hogy Gervinho az éves jövedelme mellett – ami duplája, mint amit az örök városban keres – egy hatalmas villát szeretne, aminek saját strandja van, és egy helikoptert, ami mindig a rendelkezésére áll, ha haza akar menni, vagy esetleg ha a családját vendégségbe hívja. Mondani sem kell, hogy a katariaknál nem aratott osztatlan sikert az afrikai játékos idényeiről készült lista, ezért a tárgyalások megtorpantak.

Az elefántcsontparti játékos könnyen meglehet, hogy szabotálni akarja az átigazolást, mert még Európai topbajnokságban szerepelne, hiszen nemrég töltötte be a 28. életévét. Az AS Romától annyira nem meglepő, hogy túladna a támadón, mert az elmúlt idényben 24 bajnokin mindössze kétszer tudott eredményes lenni. Ez még nem minden, mivel a Giallorossi szurkolótábora a rengeteg elpuskázott helyzet miatt is neheztel Gervinhora, aki könnyen lehet, hogy már a nyári edzőtáborra sem utazik el a csapattal.

Olvasói sztorik