Nemzetközi foci

Gruborovics gólt szerzett

A KooTeePee 3-1-re győzött a finn élvonalban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A finn élvonal 14. körében Gruborovics Tamás csapata, a házigazda KooTeePee 3-1-re győzött a Kuopio PS ellen. A harmadik gólt honfitársunk szerezte, akik végigjátszotta a találkozót. Klubja a kilencedik helyen áll a tabellán.

Az észak-amerikai profiliga (MLS) alapszakaszában 15. mérkőzését játszotta Németh Krisztián csapata, a Sporting Kansas City, amely 2-1-re kikapott a Real Salt Lake otthonában. A magyar válogatottól visszatérő honfitársunk kezdő volt, a 75. percben lecserélték, az ellenfél pedig a 93. percben szerezte meg a győztes gólt. Németh távollétében a Kansas egy bajnoki és egy kupameccset játszott, mindkettőt megnyerte.

A norvég élvonal 13. körében Kovács Péter együttese, a Strömsgodset 2-1-re győzött az IL Tromsö ellen. A rutinos magyar játékos a 76. percben, csereként állt be.

Olvasói sztorik