Nemzetközi foci

A klubelnök szerint Dzsudzsák marad

Boris Rotenberg szerint szóbeli megállapodást kötöttek válogatottunk csapatkapitányával, akit továbbra is több csapat keres.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az orosz Dinamo Moszkva elnöke, Boris Rotenberg bejelentette, hogy a klub megállapodást kötött Dzsudzsák Balázzsal, miszerint a magyar középpályás meghosszabbítja az idei naptári év végén lejáró a szerződését. Aláírás még nem történt, mert továbbra is több helyről keresik válogatottunk csapatkapitányát.

– A megállapodás megszületett Dzsudzsák Balázzsal, de még mindig több helyről jönnek ajánlatok vele kapcsolatban, különösen azért, mert a közelmúltban nagyon jól játszott. Meglátjuk, mi fog történni – idézte Rotenberget a TASS orosz hírügynökség.

– A Hertha érdeklődése valós, illetve beszéltem Dzsudzsák ügynökével, aki azt mondta, hogy több ajánlatot is kapott. Ennek ellenére sikerült meggyőznöm a játékost, aki marad a klubnál. Megállapodás született vele, és biztos vagyok benne, hogy az események tovább fognak fejlődni – mondtavégül Rotenberg, aki az utolsó félmondatban nyilván a szerződéshosszabbítás mielőbbi írásba foglalására gondolt.

A 28 éves játékos iránt korábban olasz és török klubok érdeklődtek, legutóbb pedig Dárdai Pál csapatánál, a német Hertha BSC-nél vetődött fel a leigazolása. A Moszkvában maradása azért is furcsa lenne, mert az UEFA-büntetés miatt a klub biztosan nem tarthatja fenn az eddigi bérszínvonalat, másrészt a kizárás miatt lemarad az Európa Liga küzdelmeiről.

Olvasói sztorik