Nemzetközi foci

Hatalmas robbantásra készül a City

A három legkeresettebb ifjú titánt akarja leigazolni a Manchester City, ami durván 135 millió eurójába kerülhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mailinformációi szerint, igen komoly, nagybevásárlásra készül a Manchester City. A világ talán három legjobban keresett ifjú titánját igyekeznek leigazolni Manchester égszínkék felében. Mint tudjuk a gyárvárosiaknál aligha akadály a pénz, de ez még lehet, hogy a City tulajdonosának is megfekszi a gyomrát.
Az angol lap úgy tudja, hogy Paul Pogba, Kevin De Bruyne, és Raheem Sterling a három kiszemelt. A 22 esztendős francia középpályást gyakorlatilag már minden topklubbal szóba hozták, de még mindig nem derült ki semmi a jövőjével kapcsolatban, csak annyi, hogy valószínűleg távozni fog a torinóiaktól. A Juventus korábban már kijelentette, hogy Pogbát csak egy 70 millió eurós ajánlat esetén engednék el.

Kevin De Bruyne egyik legjobb játékosa volt az idei szezonban a Wolfsburgnak. A 23 esztendős belgának elévülhetetlen érdemei voltak, hogy a farkasok odaértek a Bundesliga második helyére, és megnyerték a Német Kupát. A bajnokságban mind a 34 mérkőzésen kezdőként lépett pályára, amiken 10 alkalommal volt eredményes és csak négyszer cserélték le idő előtt. A Wolfsburg 2014 januárjában 21,5 millió eurót adott érte a Chelsea csapatának. A transfermarkt.de adatai szerint, jelenlegi piaci értéke, 35 millió euró körül mozog. Persze egyáltalán nem biztos, hogy De Bruyne szívesen visszatérne Angliába.
A trió legfiatalabb tagja a Liverpool támadója Raheem Sterling. A még mindig csak 20 esztendős csatár a vörösök csiszolatlan gyémántja, és alapembere. A bajnokságban 35 mérkőzésen kapott lehetőséget, amiken 7 találatot jegyzett, és már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. A Mersey-partiak biztosan nem fogják olcsón adni. A transfermarkt.de adatai szerint, jeéenelgi piaci értéke 30 millió euró körül mozog.
Ezt azt jelenti, hogy elméletileg a Manchester Citynek összesen 135 millió eurót kell fizetni a három labdarúgóért, és akkor védőt még nem igazoltak.

Olvasói sztorik