Nemzetközi foci

Skrtel is távozik a Pooltól?

A szlovák védő elmondása szerint elfogadhatatlan ajánlatot kapott a vörösöktől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol sajtóhírek szerint Martin Skrtel nem hajlandó aláírni a Liverpool által kínált legújabb szerződés-tervezetet, mivel az elfogadhatatlan.

A Mirror címlapján helyet kapott a szlovák támadó-ügye, a liverpooli szurkolók pedig aligha örülnek a legfrissebb híreknek: Raheem Sterling után ugyanis a 30 éves bekk már a második meghatározó játékos, akivel a klub nem tud megállapodni a folytatásról.

– Még mindig várok egy új szerződésre – nyilatkozta Skrtel, aki a szlovák válogatottal készül a hétvégi Eb-selejtezőre. Az eddigi tervezetek kifogásolhatóak voltak. Azt hiszem, első körben olyan szerződést kaptam, amely egy nálam idősebb vagy egészségügyi problémákkal küszködő játékos számára elfogadható. Jó állapotban vagyok, nem érzem magam öregnek, szerencsére fizikálisan is teljesen rendben vagyok, ezért nem írtam alá. A klub által kínált kontraktus számomra elfogadhatatlan, ezért nem tudtunk megállapodni. Szerződésem 2016 nyaráig érvényes Liverpoolban, igaz, voltak érdeklődők már más kluboktól. Most a válogatottal készülünk az Eb-selejtezőre, aztán szabadságra megyek. Hogy mi lesz azt követően, még nem tudom – árulta el a szlovák védő.

Olvasói sztorik