Nemzetközi foci

Berlusconi szívesen látná Milánóban Ancelottit

Az AC Milanhoz hívja a Real Madridtól Carlo Ancelottit az olasz élcsapat tulajdonosa, az ex-miniszterelnök Silvio Berlusconi.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A milánóiak első embere invitálását a spanyol labdarúgócsapat vezetőedzőjéhez annak ügynökén keresztül juttatta el – írta hétfőn a La Gazzetta dello Sport. Berlusconi azt szeretné, ha az itáliai klubnál 2001 és 2009 között már dolgozó Ancelotti venné át a vezetőedzői tisztséget Filippo Inzaghitól, a csapat korábbi kiváló futballistájától, akinek irányításával nem tudott múltjához méltóan szerepelni a mostani bajnoki idényben a jelenleg csak a 10. helyen álló gárda.

Az olasz média úgy tudja, Berlusconi 50 millió eurót sem sajnálna azért, hogy megszerezze együttesének Ancelottit, akinek a helyzete ingataggá vált a Real Madridnál, miután a királyi gárda ebben az idényben egyetlen fontos sorozatot sem tudott megnyerni: nem jutott döntőbe a Bajnokok Ligájában, sem a spanyol kupában, a hazai bajnokságban pedig a második helyre, az örök ellenlábas FC Barcelona mögé szorult.

Az 55 éves tréner, akinek jövő nyáron jár le három évre szóló szerződése, pénteken, az utolsó spanyol bajnoki forduló előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: ő maradni szeretne a Realnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik