Nemzetközi foci

De Gea megegyezett a Madriddal – sajtóhír

Látványos címlappal harsogta világgá a Marca, hogy De Gea nyártól Galaktikus lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Spanyol sajtóhírek szerint az MU kapusa, David de Gea minden kérdésben megegyezett a Real Madriddal, így a kapus nyártól a Galaktikusokat erősítheti majd.

A Marca szombati címlapján számolt be róla, hogy a 24 éves kapus 4 milliós fizetésért, 5 vagy 6 évre költözik Madridba – ugyan a két klubnak ugyan még meg kell állapodnia egymással. A hírek szerint legalább 30 millió fontot kell letennie az asztalra a Realnak.

A spanyol kapus remek szezont futott Manchesterben, csapata legjobbja volt, talán éppen ezért jövőjéről már számos spekuláció látott napvilágot az elmúlt időszakban. Van Gaal és a vezetőség is ragaszkodik hozzá, de a Spanyolországból származó sajtóhírek szerint eredménytelenül tettek elé több szerződés tervezetet is.


Angliában arról szólnak a hírek, hogy Hugo Lloris, a Tottenham francia kapusa, Asmir Begovic, a Stoke City bosnyák kapuvédője vagy Samir Handanovic, az Internazionale szlovén válogatott játékosa pótolhatja a spanyol klasszist. A legfrissebb sajtóinformációk szerint pedig akár Petr Cech is magára öltheti az egyes mezt az Old Traffordon.

Olvasói sztorik