Nemzetközi foci bajnokok ligája

BL: még magasabbra tört a Sport TV

A Juventus – Real Madrid elődöntőnél is jobb nézettséget hozott a Bayern München – Barcelona.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A május 5-i Juventus – Real Madrid elődöntőnél is jobb nézettséget hozott a Bayern München – FC Barcelona BL-elődöntő visszavágója. 19,4 százalékos közönségaránnyal a Sport1 volt a legnézettebb csatorna a 18-49 éves férfiak körében.

Bíztak a nézők a háromgólos hátrányból induló Bayern Münchenben, így a kedd esti, Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágója még a múlt heti Juventus – Real Madrid csatánál is jobb nézettséget hozott a Sport1-nek. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján Sport1 a hirdetési szempontból kiemelten fontos, 18-49 éves férfiak körében 19,4 százalékos közönségarányt ért el a kedd esti mérkőzés alatt (20.40-től 22.40-ig), így a Sport1 volt a legnézettebb csatorna a célcsoportban a legnagyobb lefedettséggel bíró csatornákat is beleszámítva.

A Sport1 június 6-án 19 órától élőben közvetíti a BL-döntőt, amelynek egyik résztvevője most már biztosan hazánk egyik legnépszerűbb külföldi csapata, az FC Barcelona, a kommentátor Fülöp László lesz. 2015 augusztusától 2018 júniusáig az AMC Networks három csatornáján (az élen természetesen a Sport1-gyel és a Sport2-vel) kedden és szerdán is minden kezdési időpontban élő Bajnokok Ligája-mérkőzések lesznek láthatóak.

Olvasói sztorik