Nemzetközi foci

Szentségtörés történhet Rómában

A Lazio ajánlatot tett a városi rivális, AS Roma korábbi üdvöskéjének, Fabio Borininek a játékjogáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, a Lazio szemet vetette az AS Roma korábbi üdvöskéjére Fabio Borinire. A 24 esztendős támadó másfél szezont töltött az olasz főváros bordó-sárga felében, ahol remek teljesítményt nyújtott, majd 2012-ben 20 millió font fejében leigazolta a Liverpool. Itt kezdődött az itáliai csatár vesszőfutása, hiszen bármennyire is próbálta, de a vörösöknél messze nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Az előző szezont a Sunderlandnél töltötte kölcsönben, ahol jól ment neki a játék, és hét találattal zárt. Akkor felcsillant egy új esély, amivel Borini szintén nem tudott élni. Az idei szezonban mindössze tizenkét bajnokin jutott szóhoz, a miken egy gólt szerzett. Jobbára csereként számít rá Brendan Rodgers vezetőedző, mivel mindössze három alkalommal kapott helyet a kezdőcsapatban.
A 24 esztendős játékosnak tehát jót tenne a váltás, különösen, hogy hazaigazolhat a Serie A-ba. Az már más kérdés, hogy az AS Roma szurkolók valószínűleg nem fogadják szívélyesen, de az örök város égszínkék felében jó teljesítmény esetén hamar megszerettetheti magát.
A transfermarkt.de adatai szerint Borini jelenlegi piaci értéke 7 millió euró körül mozog, a Lazio pedig nagyon elszánt. További könnyebbség lehet a megegyezésben, hogy az itáliai támadót átadólistára tette a Liverpool, tehát szabadulna tőle.

Olvasói sztorik