Nemzetközi foci

Megnyugodhatnak Guardiolat utáló Bayern München drukkerek

A spanyol tréner távozik, már meg is van az új csapat?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A manchestereveningnews információi szerint, szombat éjjel a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola, és a Manchester City vezetősége szóban megállapodott a folytatásról.
A hírt először a katari globális sportcsatorna a Bein Sport írta meg. Guardiolának az utóbbi időben egyébként sem megy a Bayern Münchennel. A bajorok az utolsó négy tétmérkőzésüket elveszítették. A két bajnoki nem is probléma, hiszen a Bundesligát már megnyerték, de a Dortmund elleni Német Kupa, és a Barcelona elleni Bajnokok Ligája vereség érzékenyen érintette a szurkolókat.
Mint ismeretes, a Manchester Citynél nem elégedettek Manuel Pellegrini vezetőedző teljesítményével, ezért több mint valószínű, hogy a chilei tréner a nyáron távozik.
A manchesteri szakmai ügyekben kompetens, döntéshozói pozíciót betöltő Ferran Soriano és Txiki Begiristain a közös barcelonai időszakból köztudottan jó kapcsolatot ápol Guardiolával, akit már egy ideje próbálnak győzködni a váltásról.

A spanyol tréner egyelőre nem hosszabbította még meg 2016 nyarán lejáró müncheni szerződését, pedig a klub részéről korábban volt erre irányuló hajlandóság.

Olvasói sztorik