Nemzetközi foci

Példaképével találkozott a középsulis lány

Tízezer dollár helyett választotta a Neymarral való találkozást Conelley, akinek álma végre beteljesült.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tavaly októberben beszámoltunk arról, hogy egy 16 éves amerikai középiskolás, Rhiannon Conelley álma beteljesült, hiszen találkozhat kedvenc labdarúgójával, Neymarral.

Az egyébként kapusposzton játszó lány a brazil vébé ideje alatt indult azon a közönségszavazáson, melynek keretén belül a résztvevők a fiatal brazil mezébe bújva készítettek fotókat. A legtöbb voksot, és így a főnyereményt a 16 éves hálóőr kapta. Conelley választhatott: találkozás Neymarral vagy tízezer dollár. A lány egy percig sem habozott – és az utazás mellett döntött.

Hosszú várakozás után, múlt héten végre elutazhatott Spanyolországba, hogy találkozzon a brazil szupersztárral, és úgy tűnt, nagyon nem bánta meg döntését.

A lány feltöltött egy videót YouTube csatornájára a találkozásról, melyből kiderül: kissé zavarodottan, ám jó kedélyűen beszélget Neymarral és szelfiket is készítenek.


Van, amit pénzért nem lehet megvásárolni, a lány ugyanis azt írja: „Vélhetően ez volt a legjobb dolog volt az életemben! Nagyszerűen éreztem magam.”