Nemzetközi foci

Csodagyereket igazolhat a Chelsea

Angol sajtóhírek szerint a 11 éves Patino az Arsenal helyett a kékekhez igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Luton Townt erősítő, mindössze 11 éves Charlie Patino hamarosan a Chelsea játékosa lehet, a londoni kékek ugyanis – beelőzve az Arsenalt – 10.000 fontot fizetnének a fiúért – legalábbis a legfrissebb angol sajtóhírek szerint.

A Chelsea állítólag mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisfiú a klub akadémiájára kerüljön, mivel megfigyelők szerint a Szigetország legnagyobb csillagára bukkantak, a csúcstehetség pedig Anglia legújabb csiszolatlan gyémántja. Patino erőssége, hogy remekül kezeli és hihetetlen technikával tartja meg labdát.

A Daily Mail úgy tudja, az ifjú titánt a Tottenham is kinézte magának. Charlie egyébként a középpályán bevethető, kedvenc csapata pedig a Barcelona.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!