Nemzetközi foci

Megvannak De Gea alternatívái

A Real Madridnak úgy tűnik nem sikerül leigazolni a spanyol hálóőrt, ezért Lloris, és Handanovic a kiszemelt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint az ismeretes, a Real Madrid szeretné minél előbb megtalálni Iker Casillas lehetséges utódját. A királyiak elsőszámú kiszemeltje, a Manchester United spanyol hálóőre David De Gea. A még mindig csak 24 esztendős kapus már komoly rutinnal rendelkezik, tehát hosszútávú megoldást jelenthet a Realnak. De Geanak maga a város sem lenne ismeretlen, hiszen korábban az Atlético Madridban védett. A spanyol azonban nem szeretne váltani, hanem inkább maradna a Manchester Unitednél, mivel jól érzi magát. A játékpercekre nem lehet panasza, hiszen mind a 34 bajnokin ő védte a vörös ördögök kapuját. A gyárvárosiak hajlandóak lennének megújítani a szerződését, amit úgy tűnik De Gea el is fogadna.
A Real Madridnak tehát el kell kezdeni alternatívákon is gondolkodni, ami a goal.com információi szerint már meg is történt. Ha De Geat nem tudják Madridba csábítani, akkor a Tottenham hálóőre, Hugo Lloris, illetve az Inter kapusa, Samir Handanovic a kiszemelt. Mind a ketten elsőszámú kapusok a csapataiknál, sőt a válogatottaiknál is.
A német transfermarkt.de adatai szerint, Handanovic piaci értéke 18,5 millió euró. A 30 esztendős szlovént az AS Roma is vinné, ahol biztosan kezdőkapusként számítanak rá. Hugo Llorist az oldal 20 millió euróra becsli.
Vélhetőleg még jövőre is Casillas lesz a Real kezdőjének a tagja, viszont topkapusokat mögé már nehéz lesz találniuk a királyiaknak.