Nemzetközi foci

A Juve már Pogba távozására készül?

Az olaszok Sneijdert, és Witselt is szeretnék megszerezni nyáron, ami nem lesz olcsó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, a Juventus már készül Pogba távozására. Az olaszok középpályást keresnek, sőt már meg is találták a lehetséges utódot, illetve utódokat. Wesley Sneijder az egyik, aki többször is említette, hogy elvágyódik Törökországból. A másik igazolás Axel Witsel lehet, aki jelenleg a Zenit futballistája. Tehát a Juve két meglehetősen jó nevű középpályást igazolna, ez pedig előrevetítheti Pogba távozását. A hírek szerint, ha befut egy komoly ajánlat a franciáért, akkor azt az Öreg Hölgynél nem tudják visszautasítani.
A 26 esztendős Witsel alapembere a szentpétervári klubnak, eddig 22 bajnokin kapott lehetőséget, amiken háromszor volt eredményes. Wesley Sneijder szintén kihagyhatatlan a Galatasaray kezdő tizenegyéből. A 30 éves holland a 28 bajnokin már a nyolcadik találatánál jár.
A transfermarkt.de nevű német szaklap információi szerint a két labdarúgó jelenlegi piaci értéke összesen 43,5 millió euró körül mozog. Pogbáé 50 millió, de vélhetően ennyiért nem válna meg tőle a Juventus, tehát bőven marad az összegből.

Olvasói sztorik