Nemzetközi foci

Pogba megfelelő ajánlat esetén távozik

A francia játékos ügynöke szerint a legjobb ajánlatra várnak, kérőkben persze nincs hiány.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Paul Pogba ügynöke, Mina Raiola elárulta: több, mint kétezer telefonhívást kapott az idei szezonban a francia játékos átigazolásának ügyében, de még mindig a legmegfelelőbb ajánlatra várnak.

Pogba tavaly októberben 2019-ig meghosszabbította szerződését a Juventusnál, ám a 22 éves játékos ügynöke újfent kifejtette: csak idő kérdése a középpályás klubcseréje. A francia játékos várhatóan távozik Torinóból.

– A szezon kezdete óta nagyságrendileg 2000 telefonhívásom volt, naponta 20 alkalommal csörgök Pogba miatt – mondta Railoa az olasz La Stampa hasábjain. Eddig minden tervezetet visszautasítottunk, mert egyik sem volt méltó Paulhoz, vagy a Juventushoz. Játékosom ősszel hosszabbított, de az olaszok jól tudják: ha tökéletes ajánlat érkezik, Paul távozik.

Emellett az zebrák vezetőinek azzal is számolniuk kell, hogy G. Buffon és A. Pirlo sem lesz fiatalabb már, így idővel kulcsjátékosok sorát kell pótolniuk.

– A Juventus nagy feladat előtt áll majd, újra kell építeniük a csapatot. Akkor kell ezt meglépniük, amikor még topon vannak – vélekedett Raiola.

Pogba jelenleg sérült, a combhajlító izma nem jött rendbe, de ügynöke reméli, közel a visszatérés.

– Nagyon keményen dolgozik, hogy minél előbb a pályán segíthesse csapatát. Ami a visszatérést illeti: egyelőre túl korai lenne jóslásokba bocsátkozni. A BL-döntőt június hatodikán rendezik, remélem, arra már bevethető lesz.

Hogy eljut-e a döntőig a Juve, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a negyeddöntőben hazai pályán egygólos előnyt épített ki a Monacóval szemben, szerdán jöhet a visszavágó. Siker esetén az elődöntő első mérkőzéseire május 5-én vagy 6-án kerül sor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik