Nemzetközi foci

Guardiola: Enyém a felelősség

A spanyol tréner szerint, nem az orvosok hibája a Porto elleni vereség, hanem az övé.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismeretes, a Porto szerdán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első körében 3-1-re verte a Bayern München együttesét. A bajoroknál rengeteg a sérült játékos, és a mérkőzés után olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Pep Guardiola az orvosokat okolja.
Ezt a Marca nevű sportlapnak adott nyilatkozatában cáfolja, de valaminek kellett történnie, hiszen a negyven éve a csapatnál dolgozó Hans-Wilhelm Müller-Wohlhart felmondott, mert úgy érezte megalázták.
– Ilyen volt a reakcióm, csalódott voltam, de semmi köze nincsen az orvosokhoz. Csütörtökön hallottam a hírt, amit elfogadtam, de nem volt köztünk ellentét. A sérülések része a futballnak, ezért nem az egészségügyi személyzet a felelős – kezdte Guardiola.
– A Porto elleni felelősség az enyém. Sajnos nem tudunk minden meccset három, vagy négy góllal megnyerni, különösen nem ebben a helyzetben, mert ez lehetetlen. Ribéry folyamatosan azért küzd, hogy visszatérhessen, de egyelőre ez nem tudom mikor lehetséges. Bastian már a csapattal edz. Felesleges keseregni a vereség miatt, tiszta fejjel kell tovább csinálni a dolgunkat – fejezte be a spanyol tréner
A Bayern München új orvosa Volker Braun lesz, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrtnak megköszönte a klub, aki egyelőre még nem akart nyilatkozni.

Olvasói sztorik