Nemzetközi foci

Bajba kerülhet Holman Dávid

A Lech Poznan második csapatában szerepet kapó magyar játékos lecserélése után bevonult az öltözőbe, ezzel feldühítette az edzőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerb csapattársával, Vojo Ubiparippal együtt bajba kerülhet Holman Dávid, a lengyel Lech Poznan magyar játékosa is. A przegladsportowy.plszerint a két játékos sportszerűtlenül viselkedett, mert a Lech második csapatának mérkőzésén, lecserélésük után nem ültek vissza a kispadra, hanem az öltöző felé vették az irányt. Az eset miatt – amelyet videó is rögzít – Patryk Kniat, az együttes edzője is felemelte a hangját.

– Az ilyesmi nem történhet meg sehol, beszéljünk akár amatőr, utánpótlás- vagy szeniorcsapatról – mondta a Start Warlubie ellen 1-0-ra megnyert negyedosztályú bajnoki után, amelyen Holman 59 perc játéklehetőséget kapott.

A lap szerint ezzel a húzásával Holmannak jelentősen csökkentek az esélyei a csapatba kerülésre. Hozzáteszik: a középpályás a Ferencváros játékosaként csak kölcsönben szerepel a csapatnál, és valószínű, hogy az idény végén nem hosszabbítják meg a szerződését.

Olvasói sztorik