Nemzetközi foci

Sterling nevetőgázt szív és gólokat lő

Az angol támadót ezúttal nem vízipipázás közben, hanem nevetőgázt szívva videózták le.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem csak a pályán, a pályán kívül is gyakran kerül a figyelem középpontjába Raheem Sterling. Néhány nappal azután, hogy a Liverpool csatárát vízipipázás közben fotózták le, máris itt az újabb botrány: Sterlingről olyan videó készült, amelyen éppen nevetőgázt szív.

A csatár otthonában, a nappaliban felvett videót az internetre is feltöltötték.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere már a vízipipás eset után jelezte, hogy beszélnie kell a 20 éves labdarúgóval, most pedig a Mirror című bulvárlapnak nyilatkozott Sterling tettével kapcsolatban.

– Számomra ez olyan dolog, amit egy profi sportembernek nem kellene csinálnia – mondta Rodgers. – Beszélni fogok vele, mert mi olyan szuper-professzionalista játékosokat szeretnénk, akik a futballra összpontosítanak.

Jamie Carragher, a Liverpool legendás labdarúgója megvédte Sterlinget.

– Ennyi idősen mindannyian hibáztunk. Az a fontos, hogy tanuljunk a hibákból. Raheemnek most nem az tesz jót, ha az újságok címoldalára kerül a botrányaival, hanem az, ha legfeljebb csak a hátsó oldalakon írnak a ballépéseiről – véli Carragher.

A nevetőgáz, a dinitrogén-oxid használata eufórikus érzést okoz, miközben elvonja az oxigént az agyból. Ugyan nem illegális szer, de használata akár tragédiát is okozhat, Nagy-Britanniában 2006 óta 17 halálesetet kapcsolnak hozzá.

Sterling játékára nem lehet panasz, általában a Liverpool legjobbjai közé tartozik, hétfő este is gólt szerzett, amikor csapata 2-0-s győzelmet aratott a Newcastle United felett.

Olvasói sztorik