Nemzetközi foci

City-játékosokkal ünnepelt LvG

A vörös ördögök holland szakvezetője a városi rivális csapat játékosaival pózolt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol bajnokság 32. fordulójában városi rangadót rendeztek Manchesterben: a forduló előtt harmadik helyezett United az egy ponttal kevesebbet gyűjtő Cityt fogadta.

A találkozót Sergio Agüero találata nyitotta a nyolcadik percben, de a 14. minutumban máris egalizáltak a vendéglátók: Ashley Young vette be Hart kapuját. Újabb tíz perc elteltével Maroune Fellaini emelkedett a legmagasabbra egy beadásnál, és a hálóba bólintott (2-1). A rangadó a második félidőben dőlt el: a 67. percben Juan Mata váltotta gólra Wayne Rooney remek passzát, majd hét perccel később Young szabadrúgását követően Chris Smalling is betalált. A hajrában Agüero megszerezte második gólját, de ez már csak a szépítésre volt elég (4-2).

A vörös ördögök megerősítették harmadik helyüket a tabellán, egy pontra vannak a második Arsenal mögött.

Nem csak a játékosok, érthetően Louis van Gaal is nagyon örült a győzelemnek, olyannyira, hogy a sikert a Manchester City női csapatának játékosaival ünnepelte.

A lenti képet Toni Duggan, a Cityt erősítő angol válogatott töltötte fel Instagram oldalára vasárnap éjszaka. (A posztot azóta már törölték, ám az internet továbbra sem felejt.) A játékos a következőket írta a képhez: „Heyy Louis van G!!!! Jó volt veled együtt pózolni.”

A City rajongói állítólag nem várt, nagy mennyiségű dühös üzenetekkel rohamozták meg Duggan falát, aki azóta törölte a képet. A fotón egyébként még a Cityből Isobel Christiansen szerepel, valamint az Evertonos Michelle Hinnigan.

Olvasói sztorik