Nemzetközi foci

Nemes gesztus Casillastól

A kapus meglepte a lelátón lesérülő kisfiút, aki nagyon örült az ajándéknak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kilenc gólt szerezve fölényes győzelmet aratott a Real Madrid a Granada felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.

A vendégcsapat a 25. percig tartotta magát, onnantól viszont a fővárosi együttes négyszer is eredményesen fejezett be egy támadást. Előbb Gareth Bale talált a kapuba, majd egymás után háromszor Cristiano Ronaldo.

A portugál támadó a második félidőben is szerzett két gólt, valamint Karim Benzema is kétszer vette be az ellenfél kapuját, míg egyszer az egyik granadai védő lőtt saját kapusa mellett a hálóba. A kiesés elkerüléséért küzdő vendégcsapat 7-0 után szerezte szépítő találatát.

A találkozó után nem csak a parádés teljesítményt nyújtó CR7 került a címlapokra, hanem Iker Casillas is, kapus ugyanis újfent bebizonyította: nem csak remek hálóőr, de kiváló ember is. A mérkőzés közben egy fiatal szurkoló orvosi ellátásra szorult, mivel egy rosszul célzott lövés pont eltalálta. Az eset feltűnt a kapusnak, a lefújás után pedig Casillas a kisfiúnak ajándékozta mezét, aki szemmel láthatóan már jó egészségnek örvendett és persze a relikviának is nagyon örült.


Remek gesztus volt a kapustól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik