Nemzetközi foci

Egy jó, és egy rossz hír Rómában

Castan engedélyt kapott az orvosoktól, így már edzhet, Gervinho három hétre kidőlt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ahogy az ismeretes, az AS Roma hátvédje, Leandro Castan decemberben agyműtéten esett át. Az operáció során egy három centiméteres, rendellenes érhálózat-részt távolítottak el az orvosok, akiknek az elmondása szerint, jól sikerült a műtét. A játékos csütörtökön orvosi vizsgálatokon vett részt, melynek eredményeként megerősítették, hogy elkezdheti az edzéseket.

– Leandro Castan orvosi vizsgálaton vett részt, ahol megállapították, hogy nagyon jól halad a felépülése, ami azt jelenti, hogy elkezdheti az edzéseket újra. Ezt követően fokozatosan kell újra hozzászoknia a fejjátékhoz és emelnie a munkaterhelést. – áll a klub hivatalos közleményében.

A farkasoknak nem csak az örömre volt okuk, hiszen az orvosk egy rossz hírrel is előálltak.

Gervinho az Egyenlítői-Guinea elleni barátságos mérkőzésen szenvedett sérülést, amit a tegnapi orvosi vizsgálatok megerősítettek, így a játékosra egy ideig nem számíthat Rudi Garcia.

– Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Gervinho elsőfokú combizom húzódást szenvedett. A játékos szerdán kezdi meg a rehabilitációs programot, de várhatóan legalább 3 hétig harcképtelen lesz. – írja a klub hivatalos honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik