Nemzetközi foci

Dárdai Pál kiakadt a játékosára

Látni sem akarja a Hertha edzője a válogatott meccsen lesérült Enisz Ben-Hatirát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagyon felbosszantotta Dárdai Pált játékosa, Enisz Ben-Hatira. A Hertha BSC szakvezetője az után akadt ki, hogy játékosa – korábbi kérése ellenére – pályára lépett a tunéziai válogatott legutóbbi felkészülési mérkőzésén. Ben-Hatira sérülés után kezdte el ismét a teljes edzéseket, de a válogatott meccsen ismét lesérült, emellett pedig a szakember sem ment el szó nélkül.

– Ezen a héten nem akarom látni Ben-Hatirát. Ezt mondtam az orvosainknak is. Lehet, hogy rossz ember vagyok, de csak a Paderborn elleni meccsünk után akarok vele találkozni – mondta a német Bildnek a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hozzátéve, hogy külön kérte a játékost, hogy ne erőltesse a válogatott szereplést.

Nem sokkal korábban szintén a Bildnek nyilatkozott John Heitinga, a csapat holland játékosa. A vébé-ezüstérmes védőt Dárdai edzői képességeiről kérdezték. A csapatból mellőzött játékos jelezte, kiváló szakembernek tartja főnökét, akit az eredmények is igazolnak, ráadásul a csapatszellem is jobb a klubnál az érkezése óta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik