Nemzetközi foci

Pedróból bekket faragna L. Enrique

Dani Alves távozása esetén a védősorban találhatja magát a spanyol támadó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dani Alves szerződése 2016-ig érvényes a Barcelonánál, ám a brazil jobbszélső távozását egyre gyakrabban rebesgetik. A PSG mellett a Manchester United is vinné a játékost, éppen ezért a Marca információi szerint Luis Enrique már a játékos pótláson gondolkozik.

A katalán csapat 2016-ig nem igazolhat új játékost, ezért Dani Alves nyári távozása esetén csapaton belül kell megoldani a klasszis pótlását. A spanyol szakvezető állítólag nagyon eszelős tervet talált ki, a jobbhátvéd pozícióba ugyanis Pedrót állítana. A 27 éves támadó nagyon elégedetlen az idei szezonban kapott játékidővel, támadósorban ugyanis csak elvétve jut lehetőséghez a Messi, Neymar, Luis Suárez trió mellett. A szélsőt PL topklubok mellett az Inter is csábítja.

Csakhogy Luis Enrique ragaszkodik a világbajnokhoz, és úgy gondolja, remekül megállná a helyét Dani Alves megörökölt pozíciójában, ahol fix hely jutna neki.

A Barcelona nem először nyúlna merész trükkhöz csapat-összeállítás tekintetében, korábban ugyanis Jordi Alba sem a védelem bal szélén kezdte pályafutását, ám a katalánoknál a világ egyik legjobb bal-bekkjét faragták belőle.

Olvasói sztorik