Nemzetközi foci

Coentrao az MU-ról álmodik?

A Real Madridot erősítő Fabio Coentrao beismerte: nagy megtiszteltetés lenne számára, ha a Manchester Unitedben játszhatna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Real Madrid mellőzött játékosával erősítheti meg nyáron keretét a Manchester United, miután a bekk megerősítette: az Old Traffordról korábban már érdeklődtek iránta.

A portugál bekk 2011-ben a Benficát hagyta le a Királyi Gárda kedvéért, az idei szezonban azonban Marcelo mögött háttérbe szorul, az elmúlt két idényben a bajnokságban csupán tizenegy mérkőzésen volt kezdő.

A 27 éves balhátvéd 2014 januárjában már majdnem a vörös ördögök játékosa lett, ám kölcsönszerződése papírmunka nem jött össze az átigazolási hajrá utolsó napján.

Coentrao a portugál O Jogo-nak nyilatkozva megszellőztette a lehetséges nyári klubcseréjét.

– Korábban már hangsúlyoztam, szívesen játszanék a Manchester United mezében, hiszen a világ egyik legjobb klubjáról van szó, olyan egyesület, amelyet mindig is csodáltam. Megtiszteltetés lenne számomra az Old Traffordon játszani.

A védőt 2018-ig köti szerződés a Real Madridhoz, de jelenlegi helyzetével nagyon nem elégedett.

– Remélem, a jövőben több lehetőséget kapok Madridban és Ancelotti számít rám, ám az elmúlt időszakban sajnos sok jót nem tapasztaltam.

Olvasói sztorik