Nemzetközi foci

Visszavonult a HSV legendája

David Jarolím búcsúmeccsén a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll is pályára lépett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Harminckétezer szurkoló előtt játszotta búcsúmeccsét a nemrégiben visszavonult David Jarolím, a Hamburg korábbi cseh középpályása. A Hamburg All-Star csapata a Jarolim Dream Team együttesével játszott.

A Hamburg All-Star válogatottját Jarolím mellett olyan nevek alkották, mint a Ferencváros jelenlegi vezetőedzője, Thomas Doll, vagy Marcell Jansen, a kikötővárosi klub balhátvédje, Dennis Aogo, a Schalke játékosa, Mladen Petric, a Panathinaikosz horvát csatára, és még sorolhatnánk.

Jarolím álomcsapatában helyet kapott a Dortmundot is megjárt cseh égimeszelő, Jan Koller, a Benficában és a Manchester Unitedben is szereplő Karel Poborsky, valamint Vladimír Smicer, a Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő támadó középpályás. – irja a klub hivatalos honlapja.

A 35 esztendős David Jarolím 2003-ban igazolt a HSV-hez, és 12 év alatt 235 mérkőzésen húzhatta fel a csapat mezét. A cseh válogatottban 29 fellépésen van túl.

HSV All-Stars–Jarolím Dream Team 5–7
Imtech Arena, Hamburg
Hamburg: Jaroslav Drobny, Dennis Aogo, Tim Atouba, Szergej Barbarez, Stefan Beinlich, Maxi Beister, Rodolfo Cardoso, Guy Demel, Thomas Doll, Thorsten Fink, Vahid Hasemijan, Marcell Jansen, Mehdi Mahdavikia, Mladen Petric, Bastian Reinhardt, Claus Reitmaier, Piotr Trochowski, Stefan Wächter, Normann Lessmann, Marcell Meyer. Edzők: Bruno Labbadia és Katze Zumdick.
Jarolím Dream Team: Jaromir Blazek, Tomás Ujfalusi, David Rozehnal, Milan Fukal, Jan Koller, Vladimir Smicer, Karel Poborsky, Pavel Kuka, Lukas Jarolím, Stefan Kück. Edző: Klaus Augenthaler és Karel Jarolím
Gól: Petric (2), David Jarolím (tizenegyesből), Norman Lessmann, Marcel Meyer, illetve Lukas Jarolím (2), Jan Koller (2), Karel Poborsky, Pavel Kuka és Stefan Kück

Olvasói sztorik