Nemzetközi foci

Villas-Boas életveszélyes hobbija

A portugál tréner imád vezetni, de amikor a hegyekben motorozik, kis híján megöli magát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

André Villas-Boas jelenleg Oroszországban edzősködik, és vélhetőleg meg vannak elégedve a teljesítményével, hiszen az általa irányított Zenit Szentpétervár öt ponttal vezeti a Premjer Liga idei kiírását.
A korábban a Chelseanél, és Tottenhamnél is tevékenykedő edző, ezért időnként megengedheti magának, hogy a hobbijának hódoljon, vagyis az autóknak, és a motoroknak.
A portugál tréner csütörtökön egy bejegyzéssel kezdte a napot az Instagramján, ahol egy 1958-as MG-vel pózol.
Villas-Boas a DailyMail-nek elmondta, hogy a futballon kívül két szenvedélye van, a veteránautók, és a motorok. Jelen pillanatban előbbiből tizenkettő, utóbbiból pedig öt áll a garázsában.

– Fantasztikus érzés, amikor vezet az ember, egyfajta adrenalin löketet ad. Mindannyiunknak megvan a szenvedélye, ami egy életre szól. Jól emlékszem az első motoromra, amit vettem, egy Yamaha XT 350-est, de nem sokkal rá egy esés következtében eltörtem a karomat. – kezdte Villa-Boas.
– Van motorom egyenesen a Dakarról is, ami a gyűjteményem egyik legszebb darabja. Tudom, hogy kicsit őrült vagyok, mert a hegyekben, nagy sziklák között megyek vele, és közben majdnem megölöm magam.

Morning ride!! Any guesses?

A photo posted by André Villas Boas (@officialavb) on Mar 26, 2015 at 6:04am PDT

Olvasói sztorik